O le SeaWorld e fai se fa'amatagofie i le mata tele o le lalolagi

ͼƬ1

O le paka fou a le SeaWorld lea e tatalaina i Abu Dhabi i le Aso Lua o le a avea ma fale mo le tele o le mata LED i le lalolagi e tusa ai ma le Holovis, le pisinisi a Peretania i tua atu o le faʻaaliga 227 mita.
O le lavelave i Abu Dhabi o le uluai paka fou lea a le SeaWorld mai le NYSE-listed leisure operator i le 35 tausaga ma o lona uluai faʻalauteleina faavaomalo.O le paka autu muamua a le kamupani i totonu ma e na'o le pau lea e le o iai ni tafola fasia.O ana paaga i le Iunaite Setete na avea ma taʻutaʻua mo a latou orcas ma tosina mai ai le ita mai tagata faʻamalosi mo lenei mea.SeaWorld Abu Dhabi o loʻo faʻatulagaina se ala fou e ala i le faʻaalia o ana galuega faʻasao ma le faʻamamafaina o mea mataʻutia.
E loloto ona taga ona o le 183,000 sikuea mita le paka o loʻo umia e le malo o Abu Dhabi faʻafiafiaga Miral.I le tau fuafuaina e $1.2 piliona, o le paka o se vaega o se fuafuaga e faaitiitia ai le faalagolago o le tamaoaiga o le atunuu i le suauu ona o le a leai ni tupe faaagaga."E uiga i le faʻaleleia o le vaega o turisi a Abu Dhabi ma, ioe, i luga atu o lena, e uiga i le faʻalauteleina o le tamaoaiga o Abu Dhabi," o le tala lea a le pule sili o Miral Mohamed Al Zaabi.Na ia faʻaopoopo mai "o le a avea lenei ma augatupulaga o le SeaWorld" ma e le o se faʻateleina.
 
O paka a le SeaWorld i le Iunaite Setete e sili atu ona mata'utia foliga vaaia nai lo o latou fili mai Disney po'o Universal Studios.E leai se kelope susulu i le faitotoa, na o se auala e foliga mai o le fale i Florida Keys.O faleoloa o loʻo tuʻuina i totonu o fale e foliga mai e le masani ai ma faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga paʻepaʻe.Nai lo le fa'aputuina lelei, o la'au e tautau i luga o le tele o auala mimilo i paka e foliga mai na vaneina i tua.
O le fa'atautaia o paka e mafai ona avea ma se fa'alavelave fa'atasi ma malo e masani ona o'o mai fa'afiafiaga fa'afuase'i nai lo le fuafuaina muamua o se fa'asologa o le mea lea e mana'omia e fai ai le tele o le aso ile Disney World.

O le SeaWorld Abu Dhabi e faʻaaogaina lenei uiga taua ma tuʻuina atu i ai le ituaiga iila e masani ona e mauaina i Disney poʻo Universal.E leai se mea e sili atu ona manino nai lo le nofoaga tutotonu e mafai ai e malo ona maua le vaega o totoe o le paka.Ua ta'ua o le One Ocean, o se faaupuga SeaWorld na fa'aaogaina i ana tala talu mai le 2014, o le nofoaga e foliga mai o se ana i lalo o le sami ma fa'apaologa papa e fa'ailoga ai faitoto'a i malo e valu o le paka (e le talafeagai le ta'ua o 'fanua' i SeaWorld).

0x0O le kelope LED i le ogatotonu o le One Ocean e lima mita le maualuga, Money Sport Media

O lo'o tautau le si'osi'omaga o le LED e lima mita mai le fa'alo i le ogatotonu o le fa'aoga ma e pei o se matāua vai ua pa'u mai luga.I le fa'amae'aina o lenei autu, o se LED fa'a'a'ai fa'ata'amilomilo faataamilo i le potu atoa ma fa'aalia vaaiga i lalo o le sami e fa'ailoa ai e le au malo o lo'o i totonu o le loloto o le sami.
"O le mata autu o loʻo i ai i le taimi nei o le mata sili ona telē o le LED i le lalolagi," o le tala lea a James Lodder, faʻatonu faʻainisinia tuʻufaʻatasia i Holovis, o se tasi o kamupani taʻutaʻua i le lalolagi.O le kamupani sa nafa ma le fa'atofuina o le AV fa'apipi'i i totonu o le fanua-su'iina o le Mission Ferrari i le pito i tua o le Ferrari World paka ma sa galulue fo'i ma isi aufaipisinisi tetele e aofia ai Universal ma Merlin.

0x0 (1)O se vaega o le mata tele o le lalolagi mata LED i SeaWorld Abu Dhabi, Money Sport Media

"O loʻo i ai se faʻaoga ma tautala i le SeaWorld Abu Dhabi ma i le ogatotonu o loʻo latou maua le One Ocean o se plaza tele. , e pei o lou nofoaga tutotonu o le paka ma o loʻo i ai le tele o faleaiga ma faʻaaliga manu ma nisi mea faʻasaienisi. Ae o le matou faʻamalama o le LED o se paʻu tele e taamilo solo i le itu atoa. faleaiga, ma e oo atu i le 21 mita i luga aʻe o le eleele. E 227 mita le lautele o lea e matua tele lava. E iai le lima milimita pixel pitch ma o se oloa masani na matou tuʻufaʻatasia."
Ua fa'aalia e Guinness o le fa'amaumauga mo le tele o ata vitiō fa'amalamalamaga aupito tele i le lalolagi na amata mai i le 2009 ma o se fa'aaliga fa'aalia i Beijing lea e fua le 250 mita x 30 mita.Ae ui i lea, o loʻo faʻamamafaina e Guinness o loʻo aofia ai le lima (sili ona tetele) lau e faʻatulagaina i se laina e maua ai se ata faʻaauau.I se faʻatusatusaga, o le lau i SeaWorld Abu Dhabi o se iunite e tasi na fausia mai le mata LED.Sa filifilia ma le faaeteete.

"Na matou o atu ma se pupuni mata e manino lelei ma e lua mafuaaga mo lenei mea," o le tala lea a Lodder."O le tasi, matou te leʻi manaʻo e pei o se vaitaʻele i totonu. O lea la, i luga uma o le malo, afai e te tu i le ogatotonu o se liʻo, e mafai ona e mafaufauina o le a toe faʻafoʻi atu ia te oe. I le avea ai o se tagata asiasi. E le o le mea lea e te mana'o ai i totonu o se aiga to'afimalie ituaiga si'osi'omaga. O lea e na'o le 22% le avanoa i totonu o le fa'alava ae e lava ai le malosi o le leo e ala atu i lena fa'aacoustic foam, le foam absorptive lea e pipii i le puipui i tua, o le a lava le malosi e tape ai le reverb.
I totonu o si'osi'omaga masani fale tifaga, e fa'aoga pupuni fa'atasi ma sipika o lo'o fa'apipi'i i tua o le lau mata'ina ina ia fa'ailoa mai ai le tu'uina atu o le leo ma fai mai Lodder o se malosi fa'amalosi."O le mafuaaga lona lua, ioe, e mafai ona natia a tatou sipika i tua o le lau. E 10 tele le d&b audiotechnik tautau i tua."Latou te o mai i latou lava i le faaiuga o le aso.

O le taimi mataʻina o le paka i le po, lea na faia foi e Holovis, e faia i totonu o le fale nai lo fafo i afi aua e vevela tele i Abu Dhabi e mafai ona latalata le vevela i le 100 tikeri, e oʻo lava i le po."I le faaiuga tele o le aso mataʻina o le ae i ai i lena One Ocean hub i le ogatotonu o le paka lea e amata ai le leo leo ma taʻalo le tala i luga o le lau ma 140 drones e faʻalauiloa ma auai i totonu. fa'atasi i le fa'asalalauga. E i ai le matou lima mita le lautele o le LED o lo'o tautau i le ogatotonu o le taualuga. E lima millimeter pixel pitch LED - tutusa pixel pitch e pei o le mata autu, ma na faia e Holovis le anotusi mo lena mea. "
Na ia faaopoopo mai e faapea "ua matou toesea le polokalame o le drone ae ua uma ona matou tuuina atu ma faapipii uma antenna nofoaga, faatulagaga uma o uaea, ma faafanua uma ma matou mautinoa i taimi uma o loo i ai se sui iina. O le ai ai 140 drones i luga o le ea. ma le isi taseni faaopoopo i le va'a. Ou te fiafia e manatu o le taimi lava e va'aia ai e tagata, ma amata ona o'o mai fa'amatalaga, masalo e mafai ona tatou fa'aopoopoina le isi 140."

0x0 (2)O lo'o ta'alo se vitiō o lau limu o lo'o fa'afefeteina i luga o le mata tele a le SeaWorld Abu Dhabi o lo'o i tua o le ta'amilosaga, Money Sport Media.

Fai mai Lodder, o le lau na muai fa'aola e masini masini ae o lona uiga e mana'omia ona fa'amumu moli mo malo e fiafia ai i le fa'aaliga.
"Na matou faʻaali atu ia Miral e ala i le fesuiaʻi i le LED, e mafai ona matou faʻatumauina le iuga tutusa ma le avanoa lanu tutusa, ae e mafai ona matou faʻateleina le maualuga o le malamalama i se vaega o le 50. O lona uiga e mafai ona e siʻitia le aofaʻi atoa o moli i totonu o le avanoa. Pe a ou Ou te i ai ma laʻu fanau i nofoa tulei ma ou te fia vaʻai i o latou foliga, pe ou te i ai iina ma uo ma ou te manaʻo e fai se mea faʻasoa faʻatasi, ou te manaʻo ia susulu le malamalama. Ou te manaʻo ia manaia, ea, avanoa tele ma le LED e matua lelei e tusa lava pe i totonu o lena avanoa susulu, e masani lava ona tuʻi i totonu.
"Mo aʻu, o le mea na matou tuʻuina atu i ai o le faʻafeiloaʻiga o tagata asiasi. Ae na faʻapefea ona matou faia? Ia, muamua, o loʻo i ai le matou laupepa sili ona tele i le lalolagi. le kelope, drones ma le leo leo. Ma o le mea atoa ua tuufaatasia.
"Nai lo le i ai iina i se ituaiga o fale tifaga, lea e matua taulaʻi ai mea uma i luga o le vitio, o se ituaiga o uo ma aiga siosiomaga ma matou taulai atu i le aafiaga fefaʻasoaaʻi. O loʻo i ai le vitio, ma e foliga manaia, ae e leai. O lou aiga o le totonugalemu lea o le mafaufau."O se faaiʻuga fiafia moni lenā.


Taimi meli: Me-22-2023