Foma'i LED felagolagomai

                       - Fausia le WOW Taimi

I tausaga talu ai nei, o loʻo i ai se galu o mea fou i totonu o fale kalapu fale kalapu, aemaise lava i le faʻaofiina o mea faʻapitoa fola siva LED.O nei fogafale e ave ai le aafiaga o le falekalapu i se tulaga fou atoa a'o latou fatuina se atemosifia vaʻaia mataʻina e oʻo i le fale kalapu masani.

O se tasi o uiga iloga ofola siva LED o lo latou gafatia e fegalegaleai faʻatasi ma le musika e aunoa ma se tuai.O lona uiga e mafai e tagata kalapu ona fiafia i fegalegaleaiga le lelei ao latou sisiva i le po.Faatasi ai ma le pao uma o le musika, o le fola o le siva o le fola o le siva e faʻafefe i le faʻaogaina o moli.

fola-ta'i-fa'aaliga

 

E le gata i lea, o nei fola ua lauiloa mo le faigofie o le tausiga.O lefola siva LEDe faia i mea e sili ona lelei, umi ma umi.E le gata i lea, afai o se vaega o le fola e faʻaleagaina, e mafai ona faigofie ona sui, o lona uiga e leai se manaʻoga mo ni toe faʻaleleia tele poʻo ni suiga taugata.

Le fola siva LEDe matua mautu fo'i fa'afetai i le fa'atulagaina lelei o vaega.O vaega i totonu o le fola o loʻo faʻamautu i se auala e le luluina pe gaoioi aʻo faʻaaogaina.O lona uiga e mafai ona sisiva le au kalapu e aunoa ma le fefe i faalavelave po o faalavelave.

O le isi tulaga mata'ina o le lautele va'aiga tulimanu o lefola siva LED.E mafai ona fiafia tagata ta'alo kalapu i le va'aiga le'o fa'alavelaveina o le fola mai so'o se itu, pe o latou i luga o le fola o le siva lava ia, i tafatafa o le malae, pe maualuga i luga o le poletito.E fa'amautinoaina e mafai e tagata uma ona 'auai i le fa'afiafiaga fa'afiafia o le fola siva LED.

Mulimuli ane,o fola siva LED e fetuutuunai i le maualuga, o lona uiga e mafai ona latou seti i maualuga eseese e tusa ai ma manaoga o kalapu masani.O lenei vaega e mafai ai ona sili atu le faʻavasegaina o le kalapu kalapu aua e mautinoa e mafai e tagata uma ona fiafia i le fola i le tulaga latou te manaʻo ai.

siva-fola-ta'i-lau

 

E fiafia tagata i le lagona o le iloa na latou faʻaosoina se gaioiga poʻo se tali vaaia e faʻavae i luga o latou paʻi.E sili ona aoga lenei mea pe a fa'aalia le fa'aaliga va'aia i tafatafa o latou vae po'o lima po'o tino.Afai o le anotusi ua mamanuina i se auala e tupu ai se mea e ofo ai pe a paʻi i ai, o loʻo i ai le taimi "Wow" na faia.

I le faaiuga,fola siva LEDua suia le poto masani a le kalapu, faʻaopoopoina se paʻi o le aulelei, faʻapitoa ma mea fou i ai.Faatasi ai ma sitaili tulaga ese panel ma galuega lelei oloa,fola siva LED o le a avea ma autu autu o falekalapu i nai tausaga o lumanai.O lea la, o le isi taimi e te i ai i se fale kalapu, ia mautinoa e te ta i le fola o le siva ma iloa le togafiti faʻataulāitufola siva LED.


Taimi meli: Mati-28-2023